} D a g e n s • T r a n s i t t e r {

• Der sker meget på himlen disse dage — se billede 2.
• I går bevægede Solen sig ind i Saturn-kvadratet & presser os en del på selvbillede & identitet de kommende dage. Vi vil føle os udfordret eller testet på måder, der måske kan virke umulige at overkomme & derfor er denne transit også kendt for at bringe pessimisme & depressionsfølelser. Vi kan føle os tynget af restriktioner eller forpligtelser, som der kun er én vej ud af & det er igennem, siger Saturn. Vi må behovsudsætte & lade vores forfængelighed & egobekræftelse træde i baggrunden, for vi har et arbejde, der skal gøres! Så hvor er vi nødt til at skippe den forkælede attitude & træde i karakter for at møde det voksne ansvar, der kalder på os? Vi må beslutte os for, hvad det er vi vil- & handle med integritet derefter.
• Yderligere er Merkur stadig på vej ud af Uranus-oppositionen & Venus er på vej ind. Dvs der er en modsatrettet bevægelse imellem at forpligte sig & vokse overfor at forlange frihed & løbe fra ansvaret. Så indre (&/eller ydre) magtkampe er forventeligt disse dage.
• Uranus●Merkur/Venus kan også give lidt vrøvl med at få kommunikeret sin smag eller intention. Venus●Uranus forbindelser gør os i øvrigt omskiftelige i fht, hvad vi synes er pænt eller tiltalende, men kan også resultere i ganske arbitrær smag, så det er ikke denne uge du skal ud at købe ny sofa, fx, eller skifte kæresten ud med en mere mystisk model for den sags skyld! Vi skal med andre ord ikke spille hasard med vores kærlighed, finanser eller kvalitetsbevidsthed nu.
• Vi kan også snildt blive konfronteret med at beslutninger vi tog for noget tid siden viser sig at være upraktiske, en dårlig investering eller ikke kan udfylde de formål de var tiltænkt men pyt, for Saturn skal nok hjælpe os med at få taget hånd om det & finde en løsning, så længe vi ikke lader os slå ud af balladen.
• Disse tre aspekter sammen kan altså bevirke at vi føler os drænede, mismodige & at vi bliver i tvivl om vores værdi, evner, smag eller måske endda livsberettigelse… & vi kan få lyst til bare at kaste håndklædet i ringen & skride (men det vil jeg bestemt ikke anbefale at vi gør, for det er netop ved at overkomme disse forhindringer at vi vokser & vores egen Saturn bliver stolt & tilfreds med os!)
• Heldigvis er det transitter & ligesom med alt andet her i livet, går de over — og disse heldigvis i løbet af en uge 🌞
..
Ps: og nå ja, så er Venus netop denne time gået ind i Skorpionen, hvilket selvfølgelig også præger vores smag til det lidt mere dunkle, dramatiske & okkulte, så for dem af jer, der har tilmeldt sig kurset: Vi går en dramatisk & indsigtsrig læringsperiode i møde! Men mere om Venus i Skorpionen i morgen 🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0