Atelier
Venus

Kunsten at hvile i din
egen overdådighed

Din rigdom, dine rammer

Fra juni til oktober står Venus i Løven i år. Hun gennemstråler os med Løvens kærlige & værdige hjertevarme. Denne Kærlighedens Sommer er en invitation til at give dig hen til hendes magnetiske & altfavnende overflodsenergi.

Under hendes indflydelse kan du fritstille de blokeringer, du har, så du kan generobre din krop og dit naturlige selvværd & leve dit bedste liv – og være alt hvad du er – i komplet skyldfri nydelse.

Atelier Venus er et weekendkursus, der kultiverer denne energi. Hvor vi sammen i trygge rammer, vil undersøge hvordan du kommer i kontakt med din indre overflod & hvordan det bedste af det bedste ser ud for dig. LøveVenus's naturlige velvære er en nøgle til hvodan du fremadrettet kan leve i tilfredshed & med dyb indre tillid til livet.

Derfor inviterer jeg dig og syv andre kvinder til at udfolde den værdighed & overflod du ønsker dig, hvodan den end ser ud for dig.

Tilmeld dig → her ← eller læs videre, nedenfor ↓

Den Sjældne Gudinde

Venus er repræsentant for KOSMISK overflod, overjordisk skønhed, guddommelig nydelse, sanselighed, frugtbarhed, rigdom & frodighed. Hun er den ultimative modtagerenergi, en strålende, gylden magnetisme, der smelter al modstand & alle forbehold bort med kærlighed & tillid.

Var hendes energi den eneste som fandtes i universet ville alt være en lykkerus; et sansebombardement, et overflødighedshorn af et festmåltid, hvor der er evigt solskin, uendeligt med flødeskum, skumbad, guld, champagne. Intet ønske, ingen lyst er uopfyldelig, tværtimod er vores drømmes dybeste længsler vores solbeskinnede fødselsret.

Desværre er det ikke den mest fremherskende energi i vores rationelle, videnskabelige, resultatorienterede, konkurrenceprægede præstations-paradigme. Alle de andre planeter trækker livet i andre retninger. Derfor er det desværre mere sjældent at vi får mulighed for at lære denne dybfølte, kærlige & saftige overflodsenergi at kende i sin reneste form.

Venus Retrograd
∼ En åbning mod healing, tilgivelse & frihed ∼

Denne sommer bliver dog helt anderledes end langt de fleste. Venus’ blide mildhed besøger Løvens varmblodige, hjerteåbnende energi helt usædvanligt længe. I 2023 velsigner hun os med 4,5 måneders ophold i denne værdige, kreative energi fra forsommeren helt ind i efteråret. Almindeligvis er hun kun 4 uger i hvert tegn; grunden til hun befinder sig i Løven så længe i år skyldes hendes 43 dage retrograd fra 23. juli - 4. september.

Denne sommer er en kollektiv invitation til at omfavne LøveVenus ekstravagante & livsglade energi & bruge den til at forløse de blokeringer, der holder os tilbage fra at turde være hele os & vælge præcis dét, vi ønsker os.

Sidste gang hun var retrograd i Løven var i 2015 – & næste gang bliver først i 2031. Det er altså en sjælden kombination af Løvens stolte værdighed & Venus baglæns bevægelse ned i vores underbevidsthed. Retrograden tager os med på en dyb, indre healingsrejse, hvor vores værdier & selvkærlighed kommer i fokus. En rejse, der i år åbner for at vi kan integrere Løvens selvsikre & selvkærlige energi.

En vej til taknemmelighed & glæde
når du ser dig i spejlet

Det er en fornøjelse endnu engang at byde jer velkommen til den allersidste Venus Weekend, som finder sted netop en uge inden Venus Retrograd ophører. Under denne weekend undersøger vi, hvilke Venus Retrograd temaer der er aktive for jer hver især, da vi her befinder os 35 dage inde i hendes retrograd.

Invitationen er til alle, der ønsker at åbne for sin naturlige gudinde-energi & aktivt at kunne anvende *Venus’ magnetisme* i livet fremadrettet, hvor end I nu drømmer om at turde være mere tillidsfulde, i overgivelse, i accept eller have en dyb indre tiltro til jeres værdighed eller livets udfoldelse.

Atelieret vil byde på forskellige oplevelser. Vi skal lære om Venus’ cyklus med de fem stjernetoppe & de fem stjernedale; hvordan de forskellige Venustegn giver & modtager kærlighed; de 5 kærlighedssprog, forløse igennem sharing circle & fælles reiki-healingsrejser. Atelierets formål er at vi i fælleskab deler så vi kan spejle os i hinandens oplevelser.

Weekenden bliver en sanselig, følelsesmæssig healingsrejse, hvor vi igennem astrologien & reikihealing får mulighed for at forløse det, der står i vejen for at vi kan være i vores naturlige, medfødte Venusenergi.

Den feminine energis utæmmelige overflod

I Atelierets åbne, accepterende rum, undersøger vi, hvad Venus-energien er (for os, hver især igennem samtale) & sanser i hvilke områder af vores liv, vi har lukket af for vores egen indre overflodsenergi. Weekendens sigte er at vi i fællesskab eksperimenterer med at udforme vores egen personlige version af Venus, vi skaber hende i vores eget billede med vores egne værdier, idealer & følelser – som var vi selv en skulptur vi kan udforme i ler & skabe efter vores ønsker.

Der findes intet rigtig eller forkert, når det handler om Venus. Vi ved det allesammen øjeblikkeligt, når vi bliver bevidste om, hvordan hendes blide, bløde overgivelse føles for netop os. Det nye for mange (inklusiv mig selv) er at *opdage* at vi meget sjældent, hvis aldrig måske, er i hendes rolige, tillidsfulde, opmærksomme & sansende energi. Kan du tappe ind i hendes accept, bliver alle valg pludselig meget tydelige: Bringer det dig ro & glæde, eller ængstelighed & uro? Er det et ja eller et nej?

Vi behøver ingen facitlister, rettesnore eller definitioner, når vi kan tappe ind i vores egen Venus & hendes dybe ekspansionsenergi. Hun er ALT – overalt. Svulstig, frodig, overvældende, oversanselig. Denne energi fylder – med stolthed & appetit på livet. Venus har tilladelse til at omslutte alt, og hun inviterer dig til at være alt det du er – du må ikke bare gerne være her, du er så velkommen!

Som en blomstereng, der bugner, svulmer, stikker, summer, stritter, gror uhæmmet & i alle retninger. Fuld af valmue, kortblomster, græsarter, blåhat, kornstrå, okseøje, kællingetand, tidsler, brændenælder, blåklokke & røllike. Den stramme, organiserede Marsenergi er hækkesaksen, der hvert år inden Sankt Hans klipper alle de saftige & nye vildskud af hækken; anlægsgartneren, der slår græsset på den smukke eng & fjerner Løvetand, skvalderkål & vild kørvel, så den fremelskede, opdyrkede & avlede røde rose kan få plads i haven.

De fleste af os er vokset op med det billede af femininitet & kvindelighed. Den passive (oftest hjælpeløse) kvindefigur, der altid skulle redes & bedåres af helten. Den fremavlede smukke blomst, der ganske vidst besad individualitetens torne, men som havde svært ved at klare sig alene. Det er imidlertid kun én af de udtryk den ypperlige universelle kvindelige urkraft besidder.

At vi i mange år har troet, at vi som kvinder skulle blive den fremavlede, kunstigt gødede rose for at være smukke, attraktive & værdige til kærlighed er dog en kulturel konstruktion.

Den kvinde du er, er velkommen, præcis som du er. Du behøver ikke hugge en gren & klippe en stilk – lige din unikke version af den kvindelige overflodsenergi, der er din, er værdig & vældig. Om du så er den store varme solsikke, tidslens forfinede, skarpsindighed eller døvnældens generte frodighed.

På denne weekend overgiver vi os til *dem, vi er* & dvæler ved vores egen indre & uendelige frodighed, der kun venter på at blive vækket & befriet.

ATELIER VENUS

Lørdag 26. August + Søndag 27. August
kl. 10-16 begge dage

8 kvinder, 2 cirkler af 4 i visse øvelser
København, Østerbro
Din investering: 4965 kr ~ inkl frokost & snacks.
Betal de 4965 DKK samlet eller i rater 2 x 2555 DKK*

*merprisen går til administration & gebyrer.

Tilmeldingen åbner d. 7. Aug kl. 21
– og lukker igen søndag d. 20. August kl 21.

Godt at vide

Det meste af dagen foregår på gulvet, liggende eller siddende. Det gør vi, for at komme vores jordforbindelse nærmere + når vi allesammen er på gulvet, bliver kroppen mere fri & vi kommer dermed hinanden lettere ved. Men det betyder, at du skal kunne sidde/ligge på gulvet. Har du særlige behov & er i tvivl om det giver mening for dig at deltage, send mig endelig en mail, så afklarer vi din situation sammen.

Alle skal noteres deres fødselsdag eller Venustegn ved tilmelding + Har du bestemte præferencer mht kost eller allergier, må du meget gerne notere det som kommentar. Vi bestiller mad udefra så det er vigtigt for mig at vide på forhånd.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på weekenden. Du behøver ikke vide noget om psykologi, reikihealing eller astrologi, men ved du lidt om stjenetegnene er det altid et plus.

Det eneste kurset kræver af dig, er, at du møder veludhvilet & oplagt op & tør være i rummet sammen med os andre. Det er selvfølgelig min fornemmeste opgave at skabe et trygt & inviterende rum, hvor alle kan være, præcis som de er. Det er faktisk et af målene for weekenden.

Tilmeldingen er bindende, hvad end du betaler samlet eller i rater. Du kan derfor ikke få beløbet refunderet, selvom du skulle være forhindret i at deltage. Du kan dog videregive din plads til en anden, men koordiner det med mig inden på kontakt@detkosmiskeselskab.com – så jeg kender alle deltagere. Kender du ikke selv en, send mig da en mail, så ser jeg, om der er en på ventelisten, der kan overtage din plads.

Denne weekend er for dig, hvis du er interesseret i at prøve kræfter med at overgive dig til det uvisse, i tillid & træde ind i hidtil ukendte rum i din personlighed & åbne for (potentielt) tidligere afviste roller. For at vi kan tappe ind & forbinde os til den ultimative skaber & overflodsenergi, så er vi nødt til at arbejde med de holdninger, idéer, forestillinger, traumer, værdier -- hvad det nu kan være -- som forhindrer os i at være i dyb forbindelse med vores naturlige tilstand af overflod, bevægelse, accept & tillid.

Denne weekend er for dig, hvis du har mod på at dele fra et sårbart sted med de andre deltagere & turde holde et ikke-dømmende rum for alle. Det er nemlig sådan, at vi allesammen har forskellige historier & forskellige temaer omkring at "være kvinde" & "modtage". Det er sat i citationstegn, da vores kulturelle forventninger til de begreber ofte er meget forskellige & kan knytte sig til alt muligt, der egentlig ikke har med sagens natur at gøre + kvinderollen er en konstrueret rolle (på godt & ondt), men det betyder altså, at vi kan have meget forskellige holdninger & forventninger til, hvad det er & betyder. Her er det selvfølgelig vigtigt, at vi husker, at selvom andre menneskers syn/holdninger kan være triggere, så er det netop når vi bliver triggede, at der er noget at finde ind til & heale i os selv. Men det er som sagt en forudsætning af du har mod på at åbne dig & blive spejlet i din sårbarhed & blokeringer.

Denne weekend er for dig, hvis du tør at være i dine følelser: At overgive sig handler også om at kunne være sårbar & befinde sig i en følelse, vi måske ikke almindeligvis ville tillade i et rum med andre. For at reel healing kan finde sted, må vi turde konfrontere mønstre i os selv & tilgå dem på nye måder. Fx at dele, hvor vi tidligere ville have gemt os/kontrolleret vores udtryk.

Hvad vi sammen overgiver os til denne weekend

  • Lære at mærke Løvens energi & tappe ind i LøveVenus
  • Aktivere vores dybeste magnetisme & overflodsenergi; omfavne vores indre prinsesse, dronning, gudinde eller løvinde, hvad end du foretrækker.
  • Heale dybe tilknytnings-, kærligheds-, værdigheds- &/eller pengetemaer.
  • Heale vores selvværd & evne til at modtage vores drømme
  • Blive bevidste om vores behov i kærlighedsrelationer
  • Blive bedre til at mærke & læne os ind i vores egen modtager/Venus-energi
  • Heale de blokeringer, der står i vejen for at vi kan leve vores bedste liv.

Program

Lørdag
9:45 Ankomst, te & vand
10:00 Velkomst: Åbningsøvelse i rundkreds
10:30 Introduktion til Atelierets arbejdsrum, hvordan vi overgiver os til denne weekend + samt det astrologiske potentiale for sommeren.
Hvordan vores tidlige oplevelser oftest påvirker vores selvværd, samt hvad vi oplever vi *mangler* i livet.
12:20 Fællesmeditation (hjerte)
12:30 VenusFrokost
13:30 Sharing circle: tilknytning.
14:00 Fællesmeditation (Indre barn)
14:45 Fælles deling, skriveøvelse + “lektier”
15:35 Afslutningsøvelse (Bål)
16:00 Tak for i dag
Søndag
9:45 Ankomst, te & vand
10:00 Velkomst: Åbningsøvelse i rundkreds
10:30 Venusstjernen & hendes 8 års cyklus samt hvordan vi bruger cyklussen med bevidsthed. Venustegnene & de 5 kærlighedssprog.
12:20 Fællesmeditation (fremtid)
12:30 VenusFrokost
13:30 Sharing circle: fremtid.
14:00 Fællesmeditation (overflod)
14:45 Fælles deling + skriveøvelse.
15:35 Afslutningsøvelse (Nydelse + stjerne)
16:00 Tak for i dag

*Programmet er vejledende. Vi laver de øvelser & har de snakke, det er værdifuldt for holdet at have. Det er vigtigt for mig at det handler om jer.

Om Anjuska - Din Venus Guide

Essensen af mit arbejde er at møde dig lige der, hvor du er – & tage dig i hånden & guide dig ind i dybere forbindelse med dig selv, uden at fælde dom eller ville styre hvilken rejse, du er på.

Selv har jeg været igennem en lang & kringlet rejse, i kraft af den har jeg erfaret, hvordan vi som mennesker, vokser, forfinerer & nuancerer vores blik på os selv & andre. Derfor er jeg også meget ydmyg overfor & nysgerrig på menneskers forskellighed, hvem mennesker er & hvordan vi hver især forstår & udfolder os.

Udover at være uddannet Clairvoyant & Reikimester, har jeg også en længere uddannelse som litterat fra KU bag mig. Alligvel er det min begejstring for de okkulte discipliner, der ligger mit hjerte nærmest — omend jeg naturligvis anvender alle de kundskaber, jeg har samlet op på livets landevej, i mit arbejde som formidler af menneskelige indsigter.

Mit ønske er at være med til at skabe en indre stabilitet & værdighed i mine klienter, så de er stand til at gå ud i verden med ro & tiltro til egne evner. Herfra kan vi nemlig møde livets udfordringer — gå vores medmennesker i møde ligeværdigt — og fra kernen af vores væren, sige til & fra, så vi kan skabe de liv, vi hver især drømmer om.

Spring ud i hengiven værdighed

Tilmeld & betal

samlet 4965 kr. i 2 rater af 2555 kr.