} At • leve • med • Retrograd {

• En smuk ting ved Merkur Retrograd, som jeg blev mindet om i går, mens jeg drak kaffe med en af mine yndlingsFisk, efter at have været med min anden yndlingsFisk i Operaen for at se min tredje yndlingsFisk på scenen; er hvilken særlig måde at se verden på, som Merkur Rx giver. Alle disse vidunderlige mennesker har det tilfælles (udover at de er Fisk, åbenlyst) at de har Merkur Retrograd i deres fødselshoroskop, & det fik mig til at tænke på en finesse ved denne placering, jeg ikke har delt med jer før.
• Det er nemlig sådan, at har man selv Merkur Rx i sit fødselshoroskop, vil man oftest opleve retrogradperioderne som en befrielse; et tidsrum, hvor man kan udtrykke, hvad man mener, & andre ser, hvordan man tænker & bedst af alt, kan FORSTÅ & modtage det!
• At have Merkur Retrograd i sit eget horoskop giver temaer omkring at se, forstå & kunne læse situationer på andre måder end alle os andre, der har Merkur ret, & da Merkur er retrograd tre gange om året, er det en relativt hyppig placering (groft estimeret er det ca en 1/4 af os alle, der har det).
• Så forestil dig en gruppe af mennesker, hvor 75% går én retning, mens de sidste 25% går modsat. Den sidste 4.del vil have lidt sværere ved at komme frem, men de vil til gengæld kunne se ansigterne, følelserne & interaktionerne på alle de andre, mens de 75% primært vil se nakker & kun få ansigter.
• Eller det svarer lidt til at man er venstrehåndet i denne højrehåndsverden; sakse & knive har skæret på den “forkerte” side, ligesom man altid skal åbne døre fra den irrationelle side. Under Merkur Rx vil det føles som om at det hele nu pludseligt er indrettet efter ens venstrehånds-behov & pludselig er det alle de højrehåndede, der oplever, at det er svært at klippe, skære & komme ind & ud af døre.
• Derfor er det ganske almindeligt at man med Merkur Rx i sit horoskop oplever retrogradperioderne, som en tid, hvor verden * e n d e l i g *  går ret igen, hvor kommunikationen flyder, man får fantastiske nye idéer, pengene kommer ind, man får sagt hvad man mener & folk fanger det første gang.
• Så har du Merkur Retrograd i dit horoskop & oplever du denne tid som særlig givtig & virksom ? Eller har du Merkur ret & føler dig fanget i en uklar men ganske kreativ drømme-tåge? Eller driller alt bare? Der er mange måder at opleve denne periode på. Hvad oplever du? 🌊🙏❤️
..
..
Billedet er af Georges Marie Julien Girardot & hedder “Les Reverances à la Lune”, 1890.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0