} At • balancere • sin • Mars●Venus {

• Efter et intimt, healende stævnemøde mellem kærlighedens to planeter denne weekend, (hvis virkning vil vare denne uge ud også, da konjunktioner altid er ret kraftige) har vi måske spekuleret lidt mere over hvad kærlighed er for os & hvad vi egentlig ønsker os af den?
• Vi har haft tre Mars●Venus konjunktioner i Jomfruen siden 2015 (2. Nov, 15 — 5. Okt, 17 — & så 24. aug 19) — så hvad har du lært om parforhold & kærlighed I løbet af disse år? Jomfruen udstyrer os med en evne til at analysere & rangere disse oplevelser & erfaringer, så i denne uge er det oplagt at evaluere lidt på, hvor du er vokset, hvad du har lært de sidste 4 år & hvad du egentlig ønsker dig af kærligheden fremover.
• Som jeg skrev aktiverer dette møde mellem den maskuline & feminine pol vores indre balance imellem at yde & nyde. Selvfølgelig er de to energier altid i os, men når de mødes på himmelen skaber de en form for opvågnen eller erfaring omkring deres virke i os. Disse to poler & deres indbydes leg er en stor del af at være inkarneret fysisk & ethvert væsen på jorden veksler imellem den maskuline & den feminine bevægelse. Det kan kræve noget øvelse at balancere disse, da den feminine energi er ret udskældt i den vestlige verden. Vi hylder ikke kvaliteter som: passiv, følgende, fyldig, intuitiv, følende, stille, vegeterende, sansende, introvert. Der er et kollektivt skub imod at vi skal være i den maskuline energi: aktiv, ledende, slank, intellektuel, tænkende, talende, sportsudøvende, kreativ, ekstrovert.
• I modsætning til den maskuline energi, der er fast, afgrænset, organiserende, strukturerende, kanaliserende; som en lige linje fra inspiration til udførelse, en slags lynnedslag af lys, intelligens & kalkyle, er den feminine energi ekspansiv, strømmende, flydende, legende, cyklisk som havets bølger, Månens faser, regnens rytme, ubegrænset, ukendt som mørket & det er her erindringen, mindet & kærligheden bor. Ugen ud giver det også mening at tænke lidt over, om der er områder af dit liv, der kunne bruge lidt mere balance af de to poler? Har du brug for at være mere aktiv eller mere passiv?
..
..
Billedet er af den Russisk/franske billedkunstner Romain de Tirtoff (1892-1990) der gik under kunstnernavnet Erte. Billedet er en illustration kaldt “numerial series 8”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0