·ASTROLOGI·KURSUS 2023·

Det kan ikke overraske mange, at mennesket i usikre tider altid har forsøgt at finde vej & mening i det kaos, som livet kan være. Selv igennem historien har astrologien været mangen konges tro følgesvend & selv i dag benytter magtfulde mennesker sig af astrologiens viden & kollektive erfaringsgrundlag, når de skal træffe svære valg.

Og der er en ting, som astrologien gør særligt godt, og som jeg så gerne vil dele med dig – muligheden for at reframe livet, så vi kan skifte vores perspektiv; både vores syn på os selv, andre & situationer omkring os, kan vi med denne viden pludselig se i et nyt lys. Vi kan med andre ord både blive klogere på os selv, vores kollegaer, forældre & partnere med denne fine viden, der kan åbne os, bagom den vågne bevidsthed & stikke dybere ind i de mere usynlige & hemmelige sider af vores personligheder.

Som et lille lommeorakel, kan astrologien også blive din tro følgesvend, en ven, du kan hive frem når livets kompleksitet bliver for stor & du har brug for at finde sindsro & måske endda lys i mørket.

Derfor præsenterer jeg hermed med stolthed:

Det Kosmiske Selskabs
Begynder Astrologikursus:

Kast Lys Over Skyggen

Et trin for trin indføringskursus i astrologiens tydningskunst for alle.

Kurset er 36 undervisningstimer inddelt i 2 moduler fordelt på 9 undervisningsgange med en 2 ugers pause henover efterårsferien, så læringen har tid til at synke ind før vi skal analysere.

Modul 1 handler om Horoskopets elementer, mens Modul 2 viser os selveste tydningskunsten.

Velkommen til Det Kosmiske Selskabs Astrologikursus Kast Lys Over Skyggen!

~ Et trin for trin indføringskursus i astrologiens tydningskunst for alle lægfolk & stjernetyder-entusiaster.

~ Disse 36 timers undervisning (inkl pauser) fordelt på 9 undervisningsgange er en grundig, dybdegående indføring for dig, som er dybt interesseret i astrologien & kunne tænke dig selv at prøve kræfter med tydningskunsten. Mit mål med kurset er klæde jer på til at kunne identificere alle horoskopets enkeltdele & have en skabelon for, hvordan disse dele kan organiseres, så det er lettere at få øje på, hvad der er de mest essentielle placeringer & dermed trække betydning ud af horoskopet.

~ Dette kursus er tilrettelagt, så vi gennemgår hele det astrologiske alfabet; alle tegn, alle planeter, alle husområder, alle aspekter, de vigtigste asteroider & de forskellige måder, vi kan kategorisere horoskoper på. Når dette er på plads, vil du vide, hvad du skal kigge efter, for at kunne begynde en spæd syntesedannelse.

Tilmeldingen er lukket.

Kurset er inddelt i 9 undervisningsgange fordelt på 2 moduler med en 2 ugers pause henover efterårsferien, så læringen har tid til at synke ind før vi skal analysere.

Modul 1: Uge 36-37+39-40+43: Horoskopets bestanddele

20 undervisningstimer fordelt på 5 kursusgange søndag d. 10/9, 17/9, 1/10, 8/10 samt lørdag d. 28/10 i tidsrummet 12.00-16.30.

· Kurset er en grundig gennemgang af astrologiens 5 søjler: Dyrekredsen, Himmellegemer, Huse, Aspekter & Syntese. Dertil vil vi berøre transitter & de værktøjer/forskellige klassificeringer astrologen bruger til at danne sig et overblik over et fødselshoroskop. Kurset fokuserer på fødselshoroskopet, men vil momentvis også pege udover dette fokusområde.

· Første & anden undervisningsgang introducerer kurset & Dyrekredsen, dens elementer, dynamikker, polariteter & de indbyrdes forbindelser. 3 undervisningsgang arbejder vi med de 12 tegns herskere & andre (udvalgte) interessante himmellegemer & punkter. Den 4 gang på Modul 1 gennemgår vi Horoskopets 12 huse & deres livsområder, mens vi 5. gang binder, før vi opsummerer det hidtil lærte & forsøger os med små analyser af det gennemgåede stof. Det er også en forberedelse til Modul 2. Læs den udbyggede kursusplan nederst på siden her.

MODUL 2: Uge 44-47: Tydningskunsten
16 undervisningstimer fordelt på 4 kursusgange søndage d. 5/11, d. 12/11, 19/11 & 26/11 i tidsrummet 12.00-16.30.

· 6. undervisningsgang bygger videre på de grundelementer, første kursus introducerede. Her opfrisker vi det lærte & gennemgår alle de primære aspekter, de sekundære & andet der er interessant at vide. 7. undervisningsgang tager vi fat på alle aspektmønstrene & hvordan vi finder hoved & hale. 8. gang kaster vi os ud i syntesedannelsen & undersøger forskellige tilgange til at arbejde med et horoskop. Jeg introducerer de to mest almindelige tilgange til at danne sig et overblik & supplerer med mine egne erfaringer & opdagelser & 9. gang vi forsøger at tyde horoskoper sammen (ikke nogen af vores egne, med mindre én på holdet har et brændende ønske). Bemærk at astrologi er en kundskab, der kræver en masse træning. Vi kan ikke nå at mestre alt på dette lille kursus, men du kan blive bekendt med de mest essentielle dele, så du ved hvordan du skal gribe dine fremtidige tydningserfaringer an.

~ Hele kurset koster 14.500 inkl moms. Der kan betales samlet eller i rater.

~ Undervisningen vil udfolde sig i en intim lille cirkel med 12 pladser i mit grønne arbejdsværelse på Østerbro i København, hvor der vil blive serveret te & snacks. Adresse følger ved tilmelding.

~ Bemærk at din tilmelding er bindende hvis der er mindre end 30 dage til kursusstart. Det betyder, at du er juridisk forpligtet til at betale for hele kurset også selvom noget skulle forhindre dig i at deltage en eller flere gange. Men bliver du syg eller er der en enkelt gang, du ikke kan deltage, så finder vi en løsning på det. Jeg har erfaring med forskellige muligheder, men send mig evt en mail, så kan vi aftale nærmere.

*Du lærer stort set alt, hvad en astrologi-studerende kommer igennem på pensum, men bemærk at dette kursus er tilegnet privatpersoner, der ønsker at kunne læse sit eget & sine kæres horoskoper. Du bliver med andre ord ikke astrolog af dette kursus, ligesom der heller ikke foreligger en eksamen eller diplom efter endt kursus.

·KURSUSOVERSIGT·

Hver kursusgang har en varighed på ca 4,5 timer (ca. 4 timers undervisning) og foregår i et safespace for ligesindede astrologiinteresserede. Min intention er at holde et kærligt, nysgerrigt & åbnet rum, hvor du kan føle dig tryg ved at være sårbar og stille de spørgsmål, du har brug for. Hvis dit spørgsmål falder udenfor kursets område, kan du og jeg tage en sludder om det efter endt undervisning.

· I løbet af de 36 timer vil vi gennemgå hele astrologiens alfabet & have fin tid til at I kan stille spørgsmål undervejs. Jeg har god erfaring med at noget af undervisningen vil være dialogbaseret; specielt nogle mennesker lærer bedre, hvis de kan få lov til selv at formulere, hvad de har lært.

· Dertil mener jeg også, at det er lettere at lære nye ting, hvis man både har mulighed for at læse, skrive, tegne, tale og anvende det indlærte, derfor vil jeg bestræbe mig på, at alle får mulighed for det.

NB: I skal selv medbringe lineal, vinkelmåler og/eller en geometritrekant til hver undervisningsgang (det vil gøre det hele en del lettere, med mindre du er en dygtig frihåndstegner)☼ Det vil også være en fordel med en gul, rød, blå, brun & grøn blyant. Jeg har en del på lager, men muligvis ikke nok til alle, så hvis du har farveblyanter derhjemme, må du meget gerne medbringe dem.

· Herunder følger kursusbeskrivelsen. Du tilmelder dig ved at bestille kurset via min Webshop når tilmeldingen åbner. I bunden af denne side kan du se hvilke betalingsmuligheder, der er.

Når du har betalt & dermed tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere detaljer. Har du stadig ubesvarede spørgsmål, så send mig gerne en mail på anjuska@detkosmiskeselskab.com

– Allerkærligst, Anjuska.

I.}Intro + De 12 stjernetegn{

Gennemgang af de 12 tegn i Dyrekredsen.

· Præsentation af mig, min baggrund & et hurtigt oprids af hele kurset + hvordan I bedst tager noter.

· Hvad er astrologi, hvad kan det, hvorfor er det interessant og hvad skal man huske, når man bruger det? Do’s and dont’s samt egne erfaringer.

· Introduktion til astrologien som åndsvidenskab & psykologisk udviklingsværktøj.

· Derefter kaster vi os over de 12 tegn & genopfrisker basisviden om alle 12 tegn.

· Vi taler om de 6 akser & de komplementære tegn.

· Vi fremhæver klassiske eksempler på de forskellige tegn, kender du mon selv nogen? Ved du hvilke tegn, du primært er omgivet af? Vi har alle nogle tegn, der typisk går mere igen i vores liv end andre — & det er der nogle helt specifikke grunde til.

· Sidst opsummerer vi lige, hvad vi har lært og tager eventuelle spørgsmål:-)

II.}Dyrekredsen{

Gennemgang af de 12 tegn i Dyrekredsen pt. II

· Vi genopfrisker hvad vi talte om sidst og bygger videre på de 12 tegns indbyrdes relationer. Jo dybere vi forstår de 12 tegn & deres ligheder & forskelle, desto lettere kan vi anvende dem igennem tydning.

· Vi ser på tegnenes symboler, deres indbyrdes karmiske læring, deres element, dynamik og polaritet & vi lærer, hvordan basiselementerne er grundsøljerne i enhver kompleks analyse af et horoskop. Vi stifter bekendtskab med astrologiens magiske geometri (som er begyndelsen til at bygge videre igennem aspekter).

· Vi taler om dyrekredsens åndelige udviklingsvej & de læringer, der eksisterer i alle 12 tegn.

· Afrunding og spørgsmål.

III.}De 12 Herskere{

Gennemgang af alle planterne og himmellysene, hvilke tegn de hersker over.

· Vi kigger lidt på den astronomiske baggrund og planeternes omløbstider, de græske guder, der er knyttet til planeterne – samt planetopdagelser i nyere og historisk tid samt hvilke nedslagspunkter, der opstod historisk, som eksempel på hvordan astrologien arbejder.

· Gennemgang af de 10 himmellegemer, hvilket tegn de hersker over, deres værdier og lærepenge, samt hvorfor der ikke findes dårlige planeter.

· Vi kigger på, hvor planeterne står står stærkt & svagt – også kaldet hjemme, forhøjet, fremmed & i fald.

· Kort introduktion til medicinsk astrologi + chakraer & farver. For at nuancere jeres blik på planeterne & hvad de relaterer sig til.

· Afrunding og spørgsmål.

IV.}Retrograder, Himmellegemer & Punkter{

Retrograder for alle planeterne, samt gennemgang af flere himmellegemer + udvalgte asteroider & måneknuderne.

· Vi opsummerer hovedpointerne fra sidste undervisningsgang & gennemgår derefter, hvad retrograd betyder for de forskellige planeter & hvordan det læses i horoskopet.

· Vi opridser månefasernes betydning i fødselshoroskopet & hvordan de påvirker vores liv.

· Introduktion til de primære asteroider: Lilith, Juno, Chiron, Ceres, Vesta, Pallas og kunstige punkter: Vertex, etc.

· Let introduktion til arabiske punkter & Fiksstjerner.

· Afrunding og spørgsmål.

V.}Horoskopets huse{

Gennemgang af hvordan horoskopet inddeles; livsområder, indsigt, forståelse og temaer, samt hvilke tegn/planeter, der hersker over husene.

· Hvad er et horoskop egentlig? Og hvordan er det opbygget? Vi kigger på astronomien bag og inddelingen af de 12 huse: Ac/Dc/Ic/Mc. Horisontlinjen også kaldet ekliptika. De 4 halvbuer, de 4 kvadranter, samt de 12 huse.

· Hvilket tegn hersker i hvilket hus og hvem er det nu, deres herskerplanet(er) er? Og så kigger vi på husene, deres elementer, dynamikker & polaritet.

· Derefter gennemgår vi de 12 livsområder, de 12 huse hersker over, og finder ud af, hvor de forskellige planeter står svagt og stærkt.

· Vi kigger på ascendanttabel, tidszoner, hvilke systemer man kan anvende, og hvordan tal/graden har betydening for hvordan energien kommer til udtryk. Mange af de klassiske astrologer benyttede også numerologi til deres tydninger, vi kigger på grundprincipperne.

· Planeternes/tegnenes påvirkning af et menneskes udseende og hvilke tegn, der knytter sig til hvilke kropsdele – det bliver sjovt!

· Hvis der er tid, kigger vi kort på de 36 dekaner & hvordan de kan nuancere tydninger.

· Afrunding og spørgsmål + forslag til, hvordan I kan øve disse indsigter fremtil næste undervisningsgang.

VI.}Aspekter{

Planeternes indbyrdes relationer og deres påvirkninger af hverandre. Vi undersøger hvordan energien flyder igennem et aspekt.

· Introduktion til anden del & hvad vi kommer til at gennemgå. Efter en lang pause opsummerer vi alt hvad vi lærte sidt & taler om de ting, der er svære at huske. Spørgsmål til huse & herskere?

· Introduktion til aspekter. Hvad er et aspekt? Tiltagende & Aftagende. Hvor mange aspekter findes der, hvilke er primære, hvilke er sekundære & tertiære?
Hvorfor er et eksakt fødselstidspunkt vigtigt? Og kan man arbejde med et horoskop uden?

· Første tydningsnøgle & de 45 planetpar.

· Vi kigger på indbyrdes magtforhold (og sender forrige kursus en kærlig tanke), så vi kan se, hvilke planeter, der står stærkest/dominerer de andre placeringer.

· Vi kigger på planetpar & deres indbyrdes påvirkninger. Er der god eller dårlig forbindelse?

· Afrunding og spørgsmål.

VII.}Aspektmønstre & Forhold{

Planeternes indbyrdes relationer og deres påvirkninger af hverandre – samt hvordan man bruger aspektmønstrene til at finde retning i horoskopet.

· Vi tager fat hvor forrige kursusgang slap: Nu kigger vi på aspekternes samspil også kaldet aspektmønstre; der er en række udtalte figurer man kigger efter, når man undersøger et horoskop. Dem gennemgår vi et efter et; stellium, dragen, vuggen, stortrigonen, storkvadraten, Yod, Den mystiske rektangel, etc.

· Uregelmæssigemønstre & tydningstemaer, lokomotiv, plask, vifte, etc.

· Vi identificerer overlappende mønstre og finder den/de mest markante planeter i horoskopet; apex & ankerplaneter.

· Dernæst kigger vi på kvalitative mønstre.

VIII.}Horoskopanalyse &
Tydningsnøgler{

Vi taler om horoskopets muligheder & opsummerer tydningsnøgler.

Vi anvender alle horoskopets delelementer til at udpege det mest essentielle & taler om tydningsnøgler.

· Horoskopet anvendes. Hvad er de 5 vigtigste ting, når et horoskop skal lægges? Gennemgang af de forskellige metodikker & syntesedannelse: En kvalitativ læsning vs. en intuitiv læsning.

· Hvilke forhold kigger man efter i tydning? Retning & overblik i tydningen. Inddeling af alle planeter, hushjørneplaceringer, elementer, dynamikker & polariteter.

· Hvad skal man kigge efter? At identificere det mest markante punkt: Apex, Ankerplanet eller “Horoskop hersker”. Hvem er hvem?

IX.}Casestudies,
Syntesedannelse & Tydning{

Vi taler om horoskopets muligheder & tilgange – & analyserer et horoskop i fællesskab.

· Vi undersøger forskellige horoskoper & opsummerer tydningsnøgler.

· Vi taler om de vigtigste elementer; hvad der er vigtigt i de forskellige eksempler. Introduktion til sider man kan anvende til at beregne horoskoper.

· Opsummering, evaluering, samt forslag til hjemmesider og gode råd om videre studier & informationssøgning.

K a s t · L y s · o v e r · S k y g g e n:

· Introducerer dig til alle astrologiens grundlæggende 43 bogstaver:

12 tegn + 14 himmellegemer + 12 huse + 5 (primær) aspekter.

Efter dette kursus vil horoskopets symboler, aspekter & forbindelser ikke længere være en gåde for dig, og du er godt klædt på til at søge mere information på egen hånd, hvis ønsket. Mit mål er, at give alle på kurset en så solid indføring, at I sjældent vil støde på begreber, I ikke er bekendt med eller har hørt om.

Datoer; søndage: 10. september, 17. september, 1. oktober, 8. oktober & lørdag d. 28. oktober + 5. november, 12. november, 19. november & 26. november.

Tilmeldingen er lukket.

Alt i alt: 36 timers undervisning:

Pris: 14.500 kr.

Betalingsmulighederne vil være:
Kan betales samlet ved tilmelding; her gives 2000 kr i rabat = 12.500 DKK
14.500 i rater af 2 til 7.250 DKK
14.544 i rater af 6 til 2.424 DKK

Har du brug for en særaftale; uens rater eller at betale første rate til oktober? Send mig en mail på anjuska@detkosmiskeselskab.com, så finder vi en god løsning til dig sammen.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0