} 3. K v a r t a l • M å n e 🌗 {

• I dag har har været en lidt begivenhedsrig dag, astrologisk set:
• Mars, der langsomt nærmer sig sin opposition til Uranus ( hvis spænding vi vil kunne mærke helt til 9. dec, hvor aspektet  e n d e l i g  slipper! ) er gået i Skorpionen kl 8 i morges, så måske I har følt jer mere handlekraftige i dag ? Der er et ønske om at vriste sig fri af tidligere hæmninger & for dem, der stadig kæmper med deres private Saturn-temaer, vil der også være et ønske om at komme fri af sure forpligtelser! Men det er ikke nødvendigvis nu, vi skal smide håndklædet i ringen! Selvom det måske med Mars fornyede kraft fra Skorpionen giver os ekstra lyst! Men mere om det når det står eksakt d. 24!
• Dertil stationerer Merkur ret i dag, før han igen begynder at bevæge sig fremad i morgen aften! Hurra & high five til alle, der har øvet sig i at tage den lidt mere med ro, læne sig ind i tillid & ikke lade sig gå på af at alle vandhaner holder op med at virke (true story fra mit liv! Kan tælle mindst 4 🙈✨)!!!
• Og sidst men ikke mindst, som måske er dagens mest markante energi, er at Månen står i 3. Kvartal, dvs i eksakt kvadrat til Solen. Det er altid et lidt udfordrende aspekt, da vi kan opleve en uoverensstemmelse imellem vores vilje, ønsker & forestillinger og vores behov for tryghed & nærhed. Så hvis du har oplevet at du har lyst til noget, du egentlig ikke har brug for, så kunne det godt have noget at gøre med den gode gamle måne.
• I dette tilfælde kan vi især opleve at vi har ønsker og ideer om at vi skal heale & smide alt det, der ikke tjener os, ud (Solen i Skorpionen), men at vores Måne (i Løven) har brug for at holde fast i kærligheden & det gamle, trygge & menneskelige, i kontrast til den ekstremt transformative Skorpion, der gerne smider alle hamme & masker for at komme ind til vores sjæls lysende kerne!
• Hav tillid & vid at utilfredshed altid er nøglen til at blive mere bevidst om, hvad det er vi ønsker os & hvordan det skal være!
*Pain creates awareness* & Skorpionen er heldigvis ikke bange for den smerte!
Lidt om Mars i Skorpionen snart! 🙏✨
..
Billedet er af Kay Nielsen, 1911

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0