} 12 • 12 • Portal {

[ Årlig Talportal: 12.12 for vækst & visioner ]

• Årets sidste to måneder er altid bærer af nogle numerologiske talportaler. November har sine årlige 11.11 & 12.11 — ligesom december har 12.12 & 21.12, der i år begge er bærere af en universel 13’er energi. I år er d. 12/12 (12.12.2023), dog også ganske særlig & en optakt til Nymånen i Skytten d. 13/12, som også er en potent ny begyndelse, der forstærkes af dette års decembers 10/1 enegi, der aktiverer nye begyndelser.

• Dybere refleksion er et tema 2023 har budt på. Et år med et innovativt, filosofisk, intuitivt & fintfølende islet, som er bærer af Neptuns lidt introverte 7er vibration, en energi, som bærer tro, spiritualitet, yderverdslige visdom & — skulle det vise sig — dyb kollektiv lidelse, sorg & smerte. Denne dato, aktiverer en mulighed for at tappe ind i næste års energi; kigge frem med den forestående SkytteNymåne & reflektere både over året, som er gået, men også hvad der kommer & hvordan vi kunne ønske det så ud. Ser i 10/1 vibrationen, der også kaldes skæbnehjulet kan nemlig bringe lidt af hvert, så derfor er det essentielt at vi er dedikerede, målrettede & fokuserede på vores ønsker.

• 2024 er (til trods for sin sammensætning af Månens 20’er energi & Venus 24/6 vibration et karmisk, kraftfuld, men også kontant 8’er år, der korresponderer med Saturns vekselvirkende, konservative & magtfulde energi. Denne vibration kan både virke som en kontant direkte afregning ved kasse 1-energi, som både virker barsk, tung & besværlig, men som også åbner for, at tager vi ansvar, løfter vi opgaven; konfronterer vores usikkerheder, hængepartier, ubetalte gæld (fysisk såvel som karmisk), ja, så får vi muligheden for at etablere os med erfaring, magt & indflydelse i verden. Det er en energi, der ikke giver ved dørene, men også en, som tilbyder os at stige mod de funklende tinder, hvis vi tør lægge det arbejde, der kræves. En vis mand sagde engang til mig: “You can have everything in the whole world, but only if you’re willing to pay the price it costs to reach it”. Og det er det valg; den bevidsthed, som 2024 kalder os ind i.

• Det betyder altså, at vi med dagens 12-12 portal bliver inviteret til at mærke ind i, hvad vi ønsker at forvandle, forædle, rense ud i & undersøge eller definere — hvad der er vores sande værdier; 13/4 & 24/6 vibrationerne minder os herom. 12.12-portalen er årlig & almindelig, men disse år i 20’erne er lidt specielle, for ud over den massive 2’er energi (coeksistens, samarbejde, samhørighed & samskabelse), ja så bliver hele datoen i år også en universel 13’er dag (1+2+1+2+2+0+2+3=13) og forstærker dermed en urkraftig genfødsels energi, der korresponderer med Venus, Uranus & Urmoderen.

• Dette tema repeteres så smukt i dag 12.12.2023, der ligesom 11.11 hvert år, er en energetisk portal. Mens 11.11 aktiverer en dybere forbindelse til kilden & åbner for manifestation, er 12.12 en portal for visioner, ekspansion, skaberkraft & vitalitet, der aktiverer vores sande autentiske udtryk & skubber os i retning af en højere bevidsthed & vores videre udvikling som mennesker. Portalen begynder med en kraftfuld åbning i dag (12.12) & lukker igen 21.12. 12 er også et tal, der giver summen 3, som er Jupiters tal, Skyttens hersker. Vi kunne derfor sige, at 12.12 er den mest Skyttede dag i hele Skyttens sæson. En ægte Jupiterdag, hvor man gerne må være både optimistisk & heldig.

• I dag bliver vi altså mindet om at omfavne Skyttens energi; have fokus på fremtiden, men også begge ben på Jorden & være i forbindelse med Nutiden. Vi kan føle os overvældede af denne nyskabende & åbne energi, som i år er særligt forstærket af sin egen essens.

• Energien i dag er dermed en rekalibrering af vores kurs. Så hav tillid til, at du går på den rette sti & at dét, der er tiltænkt dig, udfolder sig præcis som det skal — når det skal, fordi din sjæl har valgt den læring, forløsning & forvandling, der ligger i netop denne, din unikke, menneskeoplevelse.

• Mød dig selv (og andre) med barmhjertighed, mildhed, forståelse, tilgivelse, forvandlingskraft disse dage & husk at dine regenerative evner altid er med dig. Vores kroppe søger altid at stabilisere & balancere sig selv & vores indre processer. Den fysiske, kemiske, biologiske, psykologiske & åndelige balance, søger altid at udligne & genoprette sig selv. Og sidst, husk nysgerrigheden, fremfor forudindtagelse & påståelighed omkring hvordan *verden* er. Vid at alt er en proces & at intet er evigt. Alt er i en evig strømmende bevægelse, & at vi altid bør være nysgerrige & åbne over for, hvor denne underfundige & guddommelige kilde vil føre os hen. Vi er her alle af en grund, vi er her alle netop på denne tid af en indre, kærlig årsag. Udvis rettidig omhu, men vigtigst af alt mildhed.

• 12 har også siden gammel tid været et ganske særligt tal (ligesom 11 & 13), der repræsenterer Solen & Jupiter; de maskuline (ildtegns) ekspansionskraft! Dertil er den menneskelige eksistens også indrammet af mange 12taller. Vi har 12 tegn i Dyrekredsen, 12 måneder på et år, tolv toner i vores vestlige musik-skalaer, 12 tal på vores urskive; alt sammen noget, der skaber harmoni & system i vore liv. Dette 12-tema har været aktivt siden afslutningen af 2012, forstærket igen af 2019 (et år, der gav 12=2+0+1+9), der udmærkede sig ved, at det var påbegyndelsen på den forvandling, vi netop afsluttede i 2021. Vi så altså den klassiske 12-21 portal i stor skala her i begyndelsen af 20’erne, hvilket peger os ind i fremtiden i disse år med et nyt indre vækst potentiale igennem det nye 12-tal.
..
• 12/3 er en Sol/Måne/Jupiter vibration.
1, Solen/os selv; når vi er i balance med os selv, kan vi på harmonisk vis forbinde os med andre, 2. Lægger man disse sammen får man det bevægelige, kreative & dynamiske tal; 3. Et eksponentielt større end de tal, det er gjort ud af. Treenigheden. To mennesker kan skabe et tredje igennem vores sande skaberkraft; hvilket er det guddommelige princip virkeliggjort. Tallet 3 viser os, at vi har kraften & kreativiteten til at skabe mirakler på jord. Især i kærlighedens navn! & L er det tolvte bogstav i alfabetet & kan skrive Love, lys, latter, lykke & lunar, blandt andet.

• Vibrationen 12/3 ses i Tarotten som ”Den Hængte”. Et kort, der for mig altid handler om, at man enten er stagneret eller er i en venteposition (måske det samme), hvor man stadig er ved at indsamle al den visdom, man har brug for, før man kan træde frem i Verden & handle med intention.

• Odin ofrede sit højre øje & hang med hovedet nedad i 9 dage & 9 nætter på asketræet Yggdrasil for at få runerne; den højere visdom, samt evnen til at kommunikere på tværs af tid & rum. [ 9, Mars tal, for fuldbyrdelse, lederskab, afslutning & frigivelse // Højre øje, der repræsenterer vores evne til at se den fysiske virkelighed; hvis fravær vil bestyrke det venstre øje, der ser bag facader, igennem de fysiske planer med kreativitet & ubetinget kærlighed. ] En vibration, der i år forstærkes af decembers grundvibration, der i år er 9.

• Bueskytten hæver sin bue & sigter, men er ikke klar til at sende sin visionære & ekspansive pil ind i fremtiden endnu. Ligesom Odin venter vi på resultatet, kulminationen & erkendelsen (Jupiter hersker også over netop forståelsen & den visdom, der oftest optræder i dens kølvand). Først når vi tør ofre os selv for en højere sag; elske ubetinget & uden egodomme; både over os selv & andre er vi i sandhed (på et åndeligt plan) klar.

• Dette tal har dog også en skyggeside (som alt andet i livet, mønten har to sider; to “ansigter”, ligesom Tvillingen selv, minder TvillingeFuldmånen vi altid ser her i Skyttens sæson os om) & det er misforståelser, offermentalitet, forvrænget virkelighed, ruminationer, tankemylder, overfortolkninger & -analyser, fastlåste meninger, arrogance & uklarhed.

• Men vi bliver nu vist, at vi kan vælge at gå egoets firkantede, selvhævdende, forvirrede vej, hvor vi på forhånd prøver at regne alt ud/kontrollere det –- eller vi kan gå tilliden, oplysningen, kreativiteten, troen & kærlighedens vej. Så hvad vælger vi? Valget virker måske åbenlyst, men nogle gange kan det være så svært at omgå mange af de frygt/mangel/misundelses-programmer, der endnu stadig er ganske fremherskende i vores vestlige kultur. Derfor må vi møde os selv & andre med så storsindet, tilgivende & næstekærlig en tilgang som muligt, for vi er trods alt bare fejlbarlige mennesker, der er her for at lære — alle sammen, hver & en! <3 Og husk, vi er her alle for at opdage det vidunderlige i kærlighed; nogle gange forstår vi det bedst, når vi står ansigt til ansigt med fraværet af den — & her er det vores opgave (apropos ansvarets år næste år) at etablere den igen, så livet ikke løber ind i vrede, had & armod. Tør vi vælge kærligheden, vkan vi være med til at sprede dette lys. Både i os selv & vores omgivelser, men også på verdensplan.

“The role of the artist is to make the revolution irresistible” — så pøj, pøj, du kan jo godt!

..
..
Billedet er af Gustave Moreau (French, 1826-1898) & hedder “Saint Cecilia and the Angels of Music”, 1880.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0