• V i • B a l a n c e r e r •

• Her til formiddag skifter Solen endelig tegn & slipper en meget fortravlet & hård Jomfrusæson.
• Vi har fået kigget kritisk på os selv, vores liv & vores mønstre — og det har været følelsesladet, som det som regel er, når man har en ærlig snak med sig selv.Nu er vi klar til en lidt lettere lufttegnsenergi, der kan bære os videre ind i efteråret. Vægten stræber, som Jomfruen, efter perfektion! Men det er en anderledes perfektion end jomfruens systematiske, minutiøse & kontrollerede facon.
•Hos Vægten skal alt være visuelt smukt, stilistisk & formfuldendt — med andre ord: alt skal være i balance. Dette er også årsagen til at de godt kan få skudt i skoene af andre tegn, at de er overfladiske & uærlige. Det er imidlertid ikke hele sandheden. Vægten holder meget af fred & fordragelighed (og herskes da også af Venus) & kan bedst lide, når alle har det rart. Men det betyder også, at åbenlys stridighed eller hårde modsatrettede holdninger ikke er noget Vægten bryder sig særlig meget om. De kan bedst lide, når vi er høflige & pakker tingene lidt ind, så vi undgår det grove & brutale. Det er ikke at være uærlig, men at være taktfuld & diplomatisk, formidler Vægten. Hvilket bringer os til en anden af Vægtens ekspertiser, nemlig dygtig diplomati. En målrettet Vægt kan få selv de mest stridende parter til at indgå forlig, hvorfor mange Vægte også er tiltrukket af enten modeindustrien eller jura. Vægtskålene må balanceres med lige dele kærlighed & lige dele skønhed.
• Vægten er også det første tegn i dyrekredsens bevægelse, der ser sig selv som en del af helheden. De foregående 6 tegn oplever verden igennem sig selv, mens de følgende 6 tegn oplever verden igennem fællesskab.
• Vægten ligger smukt nok lige i midten & har da også mottoet: Vi balancerer. De ønsker at skabe en balance i alt hvad de foretager sig; hvordan aftensmaden krydres, hvordan hjemmet indrettes & alle deres opgaver på arbejdet handler om at finde den perfekte middelvej.
• Vægten elsker romantik! Med Venus som hersker & ønsker om balance, er Vægten altid på jagt efter den perfekte partner, hvorfor de også kan have en ret ambitiøs liste af tidligere partnere eller flirts. Vægten e l s K e r at flirte & charmere & hvis du kan lege med på det subtile spil, vil du være højt skattet af Vægte. Det er et spørgsmål om elegance & finesse..
• Selvfølgelig findes der også den stride Vægt, som er den modsatte skål af sin diplomatiske, pleasende til tider leflende bror, nemlig den stridslystne Vægt. Der gerne diskuterer for diskussionens skyld eller for bare at se sin modstander kludre i gloserne & fejle i den verbale fejde Vægte som regel kan kæmpe lige så let med en pen, som med en kårde.
• De kan fryde dem umådeligt & deres stræben efter retfærdighed & sandhed kan på dårlige dage føre til en ret skadefro & barsk facon, hvor andre må lide under “Ærlighedens tyranni”. Nogle Vægte pendulerer imellem disse to poler, andre personificerer den ene af dem, men fælles for alle er, at der både er en blid & en barsk side af dette intelligente lufttegn. De to skåle skal balanceres: der findes ikke lys uden mørke & der findes intet sort uden hvidt.
• Heldigvis er sæsonen for de fleste en hyggelig sæson, hvor man mingler, fester, møder mennesker & nyder den Venus indflydelse disse 30 dage bærer præg af. Det bliver lidt lettere end den forrige måned, men vi har stadig Saturn som hovedperson, som vil udfordre os de kommende dage. Mere om det. Håber I får en herlig, hyggelig & blid start på ugen🙏🍁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0